Deze week werd ik 50 jaar jong. In de afgelopen jaren ben ik zekerder geworden en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Een mooie aanleiding om in een video met jou mijn lessen te delen. Zo boost je je zelfvertrouwen:

Inmiddels ben ik alweer 50 jaar. Ik heb in de afgelopen 50 jaar veel geleerd en mijn zelfvertrouwen is flink gegroeid. Een mooie aanleiding om mijn lessen over zelfvertrouwen met jou te delen. Misschien dat ik jou kan inspireren. Ik ben in een redelijk conservatief milieu opgegroeid. In mijn omgeving waren er veel normen waar ik aan moest voldoen. Dat heeft nog flink doorgewerkt in de jaren erna, omdat ik vaak onbewust ervan uitging dat anderen dingen van mij verwachtten. Maar dat was vaak alleen in mijn hoofd zo, omdat ik dat van vroeger uit gewend was. Anticiperen op een mogelijke veroordeling en dus mijn gedrag aanpassen, waardoor ik mijn eigenheid verloor.

Meer lezen over het je zelfvertrouwen boosten? Lees dan de hele blog

    Meer inspiratie?

    Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
    Abonneer je gratis op  Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

     

    Verder kijken: