Werk in opdracht

Als je wil genieten van een kleurig, zonnig schilderij in je huiskamer, slaapkamer, werkkamer of kantoor, maak ik deze graag voor je. Ongeacht je portemonnee, gaan we in overleg en kijk ik wat ik voor je kan doen. Ik doe meer werk in opdracht, dus je krijgt een heldere afspraak over wanneer het klaar is en welke prijs je ervoor wilt geven. 

Mijn werk

Met mijn schilderijen heb ik de afgelopen tien jaar de nadruk gelegd op het contrast tussen licht en donker. Geïnspireerd door impressionisme, heb ik mijn eigen vertaling gemaakt van wat het licht in het donker kan zijn. En ook in het donker is licht. De twee kunnen niet zonder elkaar. Dit thema komt in elk schilderij terug. Qua thematiek ben ik vooral geïnspireerd door stillevens en natuur.

Opbrengst

Van de verkochte schilderijen gaat 50% van de opbrengsten naar Stichting Leap into Life. Deze stichting zet zich in voor maatschappelijke, ecologische en economische opbouwprojecten in Tamale, Ghana voor de Dagomba Tribe. De landelijke bevolking bestaat voor één/derde uit de Dagomba Tribe.

Wil je een schilderij in je kamer of kantoor?

Ik maak een schilderij dat past in jouw interieur, in de kleurstelling die erbij past. Daarom vind ik het fijn om foto’s te krijgen van de ruimte waar het gaat komen. Het geeft me ook gelijk een idee wat de uitstraling moet zijn. Ik maak dan een doek op het formaat dat je wenst. De maximale grootte waar ik mee werk, is 80×120 cm en ik werk met acrylverf.

Hoe werkt werk in opdracht?

Ik overleg altijd over de thematiek en laat wat foto’s zien die ik als inspiratie gebruik voor het schilderij. Je mag uiteraard ook zelf een afbeelding meenemen. Het is altijd een verrassing hoe het wordt. We spreken van te voren een prijs af. De levertijd is een paar weken, afhankelijk van de afmeting en het thema. Hier maken we altijd heldere afspraken over. De prijs is inclusief materialen en doek.  

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over werk in opdracht via het telefoonnummer bovenaan deze pagina of vul onderstaand formulier in.

 

5 + 3 =

coaching zelfvertrouwen, energie en flow
werk in opdracht zelfvertrouwen energie en flow
shop vinden nieuwe richting
nhtv video blog vlog zelfvertrouwen energie en flow
online open atelier zelfvertrouwen, energie en flow
Nieuwe Horizon Programma zelfvertrouwen energie en flow

Meer inspiratie voor een gelukkig en zinvol leven?

Volg mij op social media: