Deze week vroeg iemand mij of ik geloof in toeval of dat alles is voorbestemd. Het is een vraag die ons al eeuwen bezighoudt en ik zal je zeggen: het is niet zo simpel dat het a of b is. En ook de waarheid ligt niet vast. Dus wat ik je in dit vlog ga vertellen is waarschijnlijk over tien jaar achterhaald. Hoe je dan toch een houvast kunt hebben in een continu veranderende wereld én verbonden blijft met jezelf en de omgeving om je heen, vertel ik je in deze vlog.

Dus nog even naar de vraag: toeval of voorbestemd?

Zoals ik het voel en zie, wordt je dus geboren met talenten, karakter en eigenschappen die je helpen om je weg in het leven te vinden. Daarna is het aan jou om gevormd te worden door je omgeving en in interactie met deze omgeving je eigen pad te bewandelen. De vijf factoren helpen je bij het navigeren. Als je je pad kiest, helpen een open mind, een open hart en een open wil je om met je omgeving én de bron in verbinding te staan en een pad te kiezen dat aansluit bij de stroom van het leven. Dit is dus hoe ik het voel en zie, maar daarmee is dat niet ‘de’ waarheid, het is mijn waarheid. Ik ben altijd benieuwd hoe anderen het zien en voelen. Dus laat hieronder jouw reactie achter!

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

 

Verder kijken:

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip. In deze video vertelt Nicole Klip wat tomaten en gardes met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben.

Het nieuwe creëren

Het nieuwe creëren

Het nieuwe creëren Een aantal jaar was ik co-owner van een vergaderlocatie in Amersfoort. Het...