Sandra Barth Nieuwe Horizon

Even kennismaken

Al sinds mijn jeugd brengen schilderen en tekenen mijn creatieve stroom op gang. Vooral in periodes dat ik minder in mijn vel zat en ik mijn leven moest herevalueren. Daar heb ik veel van geleerd. Ik deel deze ervaring graag met anderen. Ik gun iedereen een leven in een creatieve flow vol energie. Daarom heb ik het Nieuwe Horizon Programma ontwikkeld dat bestaat uit coaching en online modules. Je gaat thuis aan de slag met video’s, lezen en schrijf- en creatieve oefeningen. In de individuele coachingsessies gaan we specifiek in op jouw vragen en situatie.

Mijn ervaring 

Als organisatieontwikkelaar heb ik de afgelopen tien jaar managers, medewerkers en teams gecoacht. Ook coachte ik indivueel moeders, jongeren en ondernemers. Onderdeel van mijn opleiding waren naast bedrijfscommunicatie, bedrijfskunde en verandermanagement o.a. HBO Coaching, NLP Foundation en diverse (transformationeel) leiderschapstrajecten.

Ik heb leren schilderen bij Atelier Wim van Veelen in Amersfoort. Je kunt mijn werk zien op de pagina werk in opdracht.

sandra barth life coach nieuwe horizon
sandra barth nieuwe horizon

Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit

Naast mijn werk heb ik altijd een passie voor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gehad. Ik begeleide tien jaar een vrouwengroep en ontwikkelde de training leven en werken met de seizoenen, geïnspireerd op het boek van Jaap Voigt. Deze training heb ik een aantal jaar gegeven. Ik ben een praktisch ingestelde coach, met een down-to-earth mentaliteit. Al deze ervaring breng ik nu bij elkaar in Coach Atelier Nieuwe Horizon.

nieuwe richting in je leven
nieuwe richting in je leven
nieuwe richting in je leven
nieuwe richting in je leven

Kennismaken?

Neem gerust vrijblijvend contact op als je hulp wilt bij het geven van een nieuwe richting aan je leven. Bel mij via het telefoonnummer bovenaan deze pagina of vul onderstaand formulier in.

2 + 12 =

gelukkig en zinvol leven

Je reis voorbereiden

Je wilt op reis, maar je hebt geen landkaart. Op reis naar een nieuw gelukkig en zinvol leven. Waar je energie hebt. Ik help je je reis voor te bereiden. Om wat er gebeurd is te verwerken en ervan te leren. Zodat je klaar bent voor jouw vindtocht, op zoek naar een leven waar jij helemaal jezelf kan zijn.

gelukkig en zinvol leven

Op vindtocht


We gaan aan de slag met de thema’s die jij nodig hebt om op jouw reisdoel te komen. Hiervoor heb je regelmatig coachsessies. Ook ga je actief aan de slag met schrijf- en creatieve oefeningen die je meer inzicht geven. Je leert wat voor jou belangrijk is en je durft jezelf te laten zien.
gelukkig en zinvol leven

Op je reisbestemming

Gaandeweg leer je bewust anders naar jezelf te kijken. Je zit beter in je vel, hebt meer energie én je hebt je leven vormgegeven zoals het nu bij jou past. Je hebt een nieuwe horizon voor jezelf gecreëerd. Dan reis ik nog met je mee, zodat je zeker weet dat je ook op je nieuwe bestemming een gelukkig en zinvol leven blijft leiden en in een goede conditie blijft.

Meer inspiratie voor een gelukkig en zinvol leven?

Kijk of de introductiemodule van Het Nieuwe Horizon Programma iets voor jou is en/of volg mij op social media:

coaching zelfvertrouwen, energie en flow
werk in opdracht zelfvertrouwen energie en flow
shop vinden nieuwe richting
nhtv video blog vlog zelfvertrouwen energie en flow
online open atelier zelfvertrouwen, energie en flow
Nieuwe Horizon Programma zelfvertrouwen energie en flow