NH-TV videokanaal Nieuwe Horizon
Elke week vertel ik over een ander thema waar jij een stap mee kunt zetten naar jouw nieuwe horizon. Je hoort de ene keer hoe ik met een thema omga, wat achtergrond en je krijgt praktische tips om direct in de in jouw leven toe te passen. Een andere keer behandel ik in de video een oefening waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan.

NH-TV Videokanaal Nieuwe Horizon

Sandra Barth

Sandra Barth

Creative life coach

Een decennium ervaring als coach, dat moet gevierd worden. Daarom heb ik Coach Atelier Nieuwe Horizon opgericht. Ik gun iedereen een leven in een creatieve flow vol energie. Met video’s, het Nieuwe Horizon Programma en nog veel meer inspiratie help ik je op weg naar een nieuwe horizon. Lees meer over mij.

De ingewikkeldste persoon om te managen: jezelf

De ingewikkeldste persoon om te managen: jezelf

Het managen van jezelf. Als je een nieuwe richting inslaat met je leven, is het ook belangrijk aandacht te besteden aan persoonlijk onderhoud. Fysiek, mentaal, spiritueel en sociaal. Maar moet je dan in één keer alles omgooien? Of kun je het beter stap voor stap doen? In deze video vertel ik mijn ervaring én geef ik 5 tips.

Lees meer
In het nu leven

In het nu leven

Leven in het nu, dat is voor velen van ons wel een dingetje. Vooruitdenken naar de toekomst toe of...

Lees meer
Weg met zelfsabotage!

Weg met zelfsabotage!

Weg met zelfsabotage! Ontdek jouw belemmerende overtuigingen en leer hoe je ze om kan buigen, zodat je je dromen kunt realiseren.

Lees meer

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.