NH-TV videokanaal Nieuwe Horizon
Elke week vertel ik over een ander thema waar jij een stap mee kunt zetten naar jouw nieuwe horizon. Je hoort de ene keer hoe ik met een thema omga, wat achtergrond en je krijgt praktische tips om direct in de in jouw leven toe te passen. Een andere keer behandel ik in de video een oefening waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan.

NH-TV Videokanaal Nieuwe Horizon

Sandra Barth

Sandra Barth

Creative life coach

Een decennium ervaring als coach, dat moet gevierd worden. Daarom heb ik Coach Atelier Nieuwe Horizon opgericht. Ik gun iedereen een leven in een creatieve flow vol energie. Met video’s, het Nieuwe Horizon Programma en nog veel meer inspiratie help ik je op weg naar een nieuwe horizon. Lees meer over mij.

Slachtoffer van jezelf

Slachtoffer van jezelf

Slachtoffer van jezelf. We kunnen onszelf (onbewust) van alles wijsmaken, waardoor we ongelukkig worden of de lat te hoog leggen.

Lees meer

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.