Elke twee weken stel ik negen vragen aan een creatieve ondernemer of iemand die een nieuwe richting aan zijn/haar leven heeft gegeven of allebei, want dat valt vaak ook samen. Deze keer: negen vragen aan Sandra Adriënne Bucher.

negen vragen aan sandra bucher

Naam: Sandra Adriënne Bucher

Leeftijd: 38

Gezinssamenstelling: single, geen kinderen

Activiteit/bedrijf: Life Style Coaching en Analyses die mensen (jong en oud) ondersteunen om hun lichaam, leven of carrière naar het hoogste balans- en geluksniveau te tillen. Voor zzp’ers en organisaties faciliteer ik business analyses en adviezen voor het grootste succes.

Negen vragen aan Sandra Adriënne Bucher

Wat betekent creativiteit voor jou in jouw leven?

Creativiteit betekent, dat ik door mij door mijn passie, mijn energie en inzichten verbind met het huidige moment – het NU moment-, waardoor flow van inspiratie en actie ontstaat. Hoe meer ik dit doe vanuit een onvoorwaardelijk vertrouwen in mijzelf en het all om mij heen, hoe meer ik aangesloten ben op de mooiste mogelijkheden en direct manifesteer.

Kun je vertellen hoe jij creativiteit nu toepast?

Ik help mensen, jong en oud, door hen aan te moedigen en wakker te maken in hun mogelijkheden, zodat zij de upgrade doormaken in lichaam, carriere en leven. Ik breng nieuwe inzichten, een helder plan van aanpak, plus begeleid de te nemen acties en uitdagingen om te komen tot de verandering die gewenst wordt.

 

Wat heeft ertoe geleid dat jij nu deze creatieve richting in bent geslagen?

Ik wil mijn levenshouding positief houden, zelf geïnspireerd, energiek, gezond en blijmoedig blijven en blijven doorontwikkelen door mijn bewustzijn te verruimen en daarom wil ik mensen helpen dit zelf ook te realiseren. Het houdt mij gemotiveerd om met een gezonde levensstijl en houding bezig te zijn.

negen vragen aan carla pleijers

Hoe wist je dat dit je droom was?

Ik voel dat mijn zielverlangens vervuld raken wanneer ik mensen kan helpen om hun unieke blauwdruk te verkennen en hun carriere en leven naar een hoger niveau te tillen, dat positiviteit en gezonde realiteiten weerspiegelt voor het groter geheel. Het is een samenwerking die het hoger doel dient. 

.

Hoe raakt de corona crisis jou?

De Corona crisis zet me aan om nog meer diepgang in mijn relaties te bewerkstelligen, omdat ik bewuster kies met wie ik mijn energie en tijd deel.

Kun je rondkomen van je activiteit/bedrijf?

Ik blijf vernieuwen en iedere keer vind ik nieuwe mogelijkheden om de levensstijl die verkies te kunnen leven. Al onze wensen worden vervuld wannneer wij weten hoe te werken met onze manifestratietools, inzichten en hogere aspiraties. Deze tools zijn voor iedereen beschikbaar. Ik geef hen graag door.

6

Wat is jouw missie?

Het is mijn missie om mensen terug te brengen naar hun unieke blauwdruk, de innerlijke rust en inspiratie te voelen, om hun carriere en leven naar een hoger niveau te tillen.

Waar zie jij jezelf over tien jaar?

Ik zie mijzelf nog steeds geinspireerd raken door de menselijke psyche en kansen en mijzelf inzetten om transformatie naar een hogere en verbeterde levensstijl mogelijk te maken voor het individu en het collectief.

negen vragen aan charlotte duzong

Wat is jouw advies aan anderen, die hun leven een nieuwe richting moeten of willen geven?

Doorleef je ongemakken, doorvoel je emoties, gevoelens en doorzie je gedachten. Kies voor dat wat werkt en ga er helemaal voor!

Dit waren de negen vragen aan Sandra Adriënne Bucher. Bekijk ook het interview in Creative Juice LIVE.

Maandag 17 mei is er een live interview met Mieke Deiters.  Zij begeleidt mensen door middel van hondencoaching en op 4 september organiseer ik met haar een me time day.

Summer Art Journey

Een Summer Art Journey van acht weken langs acht locaties! En hele bijzondere locaties….. We maken er een feestje van! Ga jij ook mee op Summer Art Journey? Er is voldoende ruimte in mijn virtuele hippe Volkswagenbus. Kijk snel voor meer informatie over deze superleuke reis:

Klik hier voor meer informatie en updates over de Summer Art Journey.

summer art journey
nieuwe richting in je leven

Nieuwe Horizon Programma

Moet of wil jij een nieuwe richting inslaan? Weet je dat je het anders wilt, maar niet hoe? Wil je de reis beginnen, maar vind je het spannend zonder landkaart? Ik help je op weg met het Nieuwe Horizon Programma, waarin je je rustig kunt voorbereiden op je reis. Vervolgens gaan we verder naar jouw reisdoel. En daar aangekomen, ben je nog niet klaar. Ik steun je ook om je in je nieuwe leven goed te blijven voelen en in conditie te blijven. Bij deze reis staan plezier en met creativiteit centraal. We gaan ontdekken, experimenteren en vooral genieten. Je creativiteit komt op gang. En met creativiteit gaat je energie stromen en je kunt met enthousiasme op reis naar jouw nieuwe horizon. Mét zelfvertrouwen, energie en flow.

Meer informatie over Het Nieuwe Horizon Programma

Creative Challenge

Elke twee weken kun je een nieuwe creative challenge downloaden. Met deze creative challenge ontwikkel je jezelf én komt je creatieve stroom (nog meer) op gang. Klik snel op download om aan de slag te gaan!

summer art journey

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

 

Verder kijken:

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip. In deze video vertelt Nicole Klip wat tomaten en gardes met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben.

Het nieuwe creëren

Het nieuwe creëren

Het nieuwe creëren Een aantal jaar was ik co-owner van een vergaderlocatie in Amersfoort. Het...