In deze video vertel ik over moeiteloos leven in coronatijd. Dat valt niet mee. Hoe doe je dat eigenlijk? We zitten niet alleen veel thuis, maar er is ook veel onrust en tegenstrijdige berichten. Hoe blijf je dan in balans?

Vlak voor de lock down ging ik naar het ziekenhuis. Ik stond geparkeerd in de parkeergarage en zag iedereen met een mondkapje lopen. Echt iedereen. Ik voelde me opstandig. ‘Hier heb ik echt geen zin in’, dacht ik. Het waren vooral ouderen en ik was ruim op tijd, dus ik keek nog even in mijn telefoon of het echt wel verplicht was, zo’n mondkapje. Ja dus. Sh… Dus ik pak mijn mondkapje uit mijn tas en toen kwam de volgende vraag in mij op: doe ik hem in de auto op, als ik uitgestapt ben of pas als ik bij de rij mensen kom, die staan te wachten om per twee door de draaideur te gaan (met beveiliger erbij)?

Je verhouden tot je omgeving

Inmiddels ben ik er wel aan gewend, maar op dat moment voelde het onwezenlijk al die gezichten verstopt achter mondkapjes. Herken je die opstandigheid? Of ben je juist meer angstig? Het is zo’n ingewikkelde tijd, waarin het continu zoeken is hoe je je moet verhouden tot wat er om je heen gebeurt.

Meer lezen over moeiteloos leven in coronatijd? Lees dan de hele blog. 

  Meer inspiratie?

  Volg mij op Facebook of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
  Abonneer je gratis op  Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

   

  Verder kijken:

  Coachen en tuinieren door Nicole Klip

  Coachen en tuinieren door Nicole Klip

  Coachen en tuinieren door Nicole Klip. In deze video vertelt Nicole Klip wat tomaten en gardes met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben.

  Het nieuwe creëren

  Het nieuwe creëren

  Het nieuwe creëren Een aantal jaar was ik co-owner van een vergaderlocatie in Amersfoort. Het...