Het nieuwe creëren

Een aantal jaar was ik co-owner van een vergaderlocatie in Amersfoort. Het Seats2meet concept staat bekend om de gratis flexplekken, waardoor er altijd wel een aantal groepjes fanatieke starters bezig zijn met een start up. Deze start up energie is heerlijk, het beginnen aan iets nieuws. Wat ik als kind had met een leeg schriftje op school, heb ik nog steeds als het gaat om nieuwe dingen. Het geeft energie om aan iets nieuws te bouwen. Het is als het ware een bloemknop, die als hij goed verzorgd wordt, opengaat en gaat bloeien. Misschien gaat hij zelfs wel een vrucht worden! In deze vlog vertel ik over het creëren van iets nieuws, een nieuwe richting in je leven.

Het nieuwe creëren

De stappen die ik noem in deze vlog geven goed aan wat ik doorlopen heb bij het opzetten van Coach Atelier Nieuwe Horizon. Ik moest herstellen omdat ik zelf corona heb gehad en mijn leven opnieuw inrichten. Dus opruimen én gelijk in de opstartenergie komen. Eerst was ik alleen online bzig. Maar daarna, toen ik met anderen ging praten en weer naar bijeenkomsten kon komen, kwam er van alles in een stroomversnelling. Ik wilde meer deelnemers om mijn enthousiasme mee te delen en wat kreeg ik: allemaal samenwerkingen waardoor er óók veel meer deelnemers kwamen en het wordt nu mooier en groter dan ik ooit had gedacht.

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice Magazine als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

 

Verder kijken:

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip. In deze video vertelt Nicole Klip wat tomaten en gardes met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben.