In deze video vertel ik over je energie vasthouden in het najaar. Met de vallende blaadjes krijgen veel mensen ook minder energie. Daarom geef ik ik 10 tips waarmee je je energie op peil kunt houden in het najaar.

Het is weer najaar, de blaadjes vallen van de bomen en de dagen worden korter. Daarom deze blog: blijf fit in het najaar. Deze week las ik een bericht van de GGZ dat ze zich ernstig zorgen maken over de psychische gezondheid van de Nederlandse bevolking nu in het najaar het steeds donkerder wordt en we niet veel naar buiten kunnen door de (gedeeltelijke) lock down.

Energie vasthouden in het najaar

En ja, het gevaar bestaat dat je binnen blijft en door gebrek aan sociale interactie en beweging steeds meer in een (herfst)dip komt. Als coach én ervaringsdeskundige, die in het najaar altijd minder energie heeft, vertel ik je wat mij helpt bij het fit blijven in het najaar. Zeker nu we minder bewegingsvrijheid en ontmoetingen hebben. Daarom vertel ik in deze blog wat je kunt doen om je energie zo veel mogelijk op peil te houden.

Nog even de tien tips nalezen over fit blijven in het najaar? Lees dan de hele blog

  Meer inspiratie?

  Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
  Abonneer je gratis op  Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

   

  Verder kijken:

  Coachen en tuinieren door Nicole Klip

  Coachen en tuinieren door Nicole Klip

  Coachen en tuinieren door Nicole Klip. In deze video vertelt Nicole Klip wat tomaten en gardes met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben.

  Het nieuwe creëren

  Het nieuwe creëren

  Het nieuwe creëren Een aantal jaar was ik co-owner van een vergaderlocatie in Amersfoort. Het...