Droom-, slaap- en verdwijnzaden

In deze Creative Juice LIVE S01E09 laat ik het resultaat zien van de creative challenge ‘Ontdekken wat je echt wilt’. Het is een oefening over droom-, slaap- en verdwijnzaden. De creative challenge is om zaden te tekenen die de dingen die op dit moment in je leven spelen, representeren. Als je ze getekend hebt, kun je kiezen of het droom-, slaap- of verdwijnzaden zijn. In deze challenge werd ik uitgedaagd om met een glazepen te werken. Het is een pen, waarmee je met wit op wit tekent. Als je vervolgens met brushmarkers of waterverf gaat schilderen, komen de witte lijnen tevoorschijn. In de blog over dit onderwerp kun je meer lezen over dit thema. Bekijk ook de video van volgende week, waarin ik de resultaten van de deelnemers laat zien en waar ik Carla Pleijers, een creatieve, ondernemende vrouw interview.

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice  als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

 

Verder kijken: