Hoe hoog leg jij de lat? Is jouw leven in balans of neem je soms meer hooi op je vork dan je eigenlijk aankunt? In deze creative juice live laat ik het resultaat van de creative challenge waar ik vorige week voor ben uitgedaagd en vertel ik hoe het was om eens met oliepastelkrijt te werken.

Vorige week konden jullie mij uitdagen door te kiezen uit vier materialen waarmee ik de challenge moest gaan maken. De challenge is om met een creatieve oefening je activiteiten te overdenken in je leven en hoe hoog je de lat voor jezelf legt. Door hier bewust mee om te gaan, krijg je meer balans in je leven.

Ik heb de tekening gemaakt met oliepastelkrijt, want daar was de keuze op gevallen door mijn volgers. Ik heb deze pastelkrijt al jaren, maar ik heb er nooit mee gewerkt omdat het van die stompe punten heeft. Maar toen ik het perfectionisme losliet en de vrijheid nam om abstracter te werken, kreeg ik er plezier in. Ik merkte zelfs dat je de krijt kunt mengen! Dat was een nieuwe ervaring en ik ga daar graag verder mee experimenteren. 

Ik heb ook gemerkt dat mijn leven redelijk is balans is met de activiteiten die ik oppak. Nu met corona is dat niet zo moeilijk :). Maar soms neem ik me toch nog teveel voor, omdat ik voordat ik corona heb gehad veel meer (ingewikkelde dingen) kon doen. Dat moet ik nu meer doseren. Maar hé, aldoende leert men en elke dag is weer een dag is er weer een nieuwe kans om het opnieuw te proberen.

Wil je ook aan de slag met deze creative challenge? Klik op de link onderaan de pagina en download de uitgebreide beschrijving, mét reflectieoefening.

Veel plezier!

 

Summer Art Journey

Een Summer Art Journey van acht weken langs acht locaties! En hele bijzondere locaties….. We maken er een feestje van! Ga jij ook mee op Summer Art Journey? Er is voldoende ruimte in mijn virtuele hippe Volkswagenbus. Kijk snel voor meer informatie over deze superleuke reis:

Klik hier voor meer informatie en updates over de Summer Art Journey.

summer art journey
nieuwe richting in je leven

Nieuwe Horizon Programma

Moet of wil jij een nieuwe richting inslaan? Weet je dat je het anders wilt, maar niet hoe? Wil je de reis beginnen, maar vind je het spannend zonder landkaart? Ik help je op weg met het Nieuwe Horizon Programma, waarin je je rustig kunt voorbereiden op je reis. Vervolgens gaan we verder naar jouw reisdoel. En daar aangekomen, ben je nog niet klaar. Ik steun je ook om je in je nieuwe leven goed te blijven voelen en in conditie te blijven. Bij deze reis staan plezier en met creativiteit centraal. We gaan ontdekken, experimenteren en vooral genieten. Je creativiteit komt op gang. En met creativiteit gaat je energie stromen en je kunt met enthousiasme op reis naar jouw nieuwe horizon. Mét zelfvertrouwen, energie en flow.

Meer informatie over Het Nieuwe Horizon Programma

Creative Challenge

Elke twee weken kun je een nieuwe creative challenge downloaden. Met deze creative challenge ontwikkel je jezelf én komt je creatieve stroom (nog meer) op gang. Klik snel op download om aan de slag te gaan!

summer art journey

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

 

Verder kijken:

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip

Coachen en tuinieren door Nicole Klip. In deze video vertelt Nicole Klip wat tomaten en gardes met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben.

Het nieuwe creëren

Het nieuwe creëren

Het nieuwe creëren Een aantal jaar was ik co-owner van een vergaderlocatie in Amersfoort. Het...