Interview met Mieke Deiters

In het interview met Mieke Deiters bekijken we het thema ‘Slachtoffer van jezelf’ van verschillende kanten. De komende periode staat dit thema centraal bij Coach Atelier Nieuwe Horizon. In deze blog en video kun je meer over dit thema lezen en zien. Met Mieke heb ik het ook over haar coachpraktijk waar ze ook haar hond inzet. Aan het begin kunnen de kijkers mij uitdagen met welk materiaal ik de challenge van deze periode ga maken.

Af en toe een kleine internethapering en een abrupt einde, maar al met al weer een mooi interview! Wat ik het mooiste vind, is om te horen hoe anderen in het leven staan en met dingen omgaan.

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice  als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

 

Verder kijken: