Interview met Sandra Bucher

In het interview met Sandra Bucher hebben we het over een nieuwe horizon scheppen voor jezelf, dat heeft Sandra namelijk letterlijk voor zichzelf gedaan. Ze heeft gereisd en gewoond in Azië, Afrika en Australië. Met Sandra heb ik het ook over haar coachpraktijk en hoe ze met haar cliënten werkt aan hun leefstijl. Uiteraard vraagt Sandra ook aan mij hoe ik in het atelier met deze thema’s omga en eigenlijk vind ik dat ook superleuk om te vertellen! Aan het begin kunnen de kijkers mij uitdagen met welk materiaal ik de challenge van deze periode ga maken: met acrylverf, goudverf, een sterperforator of tijdschriften. Sandra kiest de goudverf, maar het is nog aan de kijkers om te stemmen voor bekend is waar de challenge mee gemaakt moet worden. Wat kies jij?

In verband met mijn verhuizing zal er over twee weken geen interview zijn, maar de Creative Juice LIVE en de challenges gaan gewoon door! 

Meer inspiratie?

Volg mij op Instagram of abonneer je op mijn Youtube kanaal voor wekelijkse inspiratie.
Abonneer je gratis op  Creative Juice  als je inspiratie in je inbox wilt ontvangen.

 

Verder kijken: